Кучеренко: Це я винуватий чи Тимошенко, що метро зупинили через електронний квиток, на який витратили мільярд гривень?

Кучеренко збирається балотуватися в мери Києва від партії "Батьківщина"

Фото: Ростислав Гордон / Gordonua.com

Нардеп від партії "Батьківщина", яку очолює Юлія Тимошенко, міністр із питань житлово-комунального господарства України у 2007–2010 роках Олексій Кучеренко в інтерв'ю виданню "ГОРДОН" розповів, які претензії щодо проблем у житлово-комунальному господарстві столиці йому доводиться чути під час зустрічей із киянами.

Кияни, скаржачись на проблеми в житлово-комунальному секторі столиці, не завжди висувають свої претензії за адресою. Про це в інтерв'ю виданню "ГОРДОН" розповів міністр із питань житлово-комунального господарства України у 2007–2010 роках, народний депутат України від партії "Батьківщина" Олексій Кучеренко, який збирається балотуватися в мери Києва від цієї політичної сили.

"Я на кожну зустріч приїжджаю – і на мене навалюються жителі. Ось учора навалилися в Солом'янському районі, до цього у Святошинському. Вони одні й ті самі претензії висувають, і вони накидаються, вибачте, на мене. Я кажу: "Друзі, ми з вами в одному місті, ви точно за адресою свої претензії висуваєте? Ви нічого не плутаєте, коли ви скаржитеся на ваші комунальні компанії, які вас роздягають у ваших під'їздах і ваших дворах?" І це я винуватий чи [народний депутат України, очільник партії "Батьківщина" Юлія] Тимошенко, що метро зупинили через електронний квиток, на який витратили мільярд гривень? Запишіть, будь ласка – мільярд гривень на електронний квиток! Але, вибачте, це навіть смішно. Або не смішно вже", – сказав він.

Кучеренко: Мої діти навчаються в Києві, а не у Штатах або Англії. Читайте повну версію інтерв'ю

25 жовтня в Україні відбудуться місцеві вибори. Обиратимуть, зокрема, мера Києва. Якщо ніхто з кандидатів не набере 50% голосів, проводитимуть другий тур.

Віталій Кличко, який очолює Київ із 2014 року, повідомив про намір балотуватися на новий строк. Серед інших відомих кандидатів, які планують узяти участь у виборах, окрім Кучеренка, – висуванець партії "Голос" шоумен Сергій Притула, колишній народний депутат від "Свободи" Андрій Іллєнко, колишній народний депутат і екскерівник Державної екологічної інспекції України Єгор Фірсов, колишній голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов, депутат Київради, підприємець-ресторатор Сергій Гусовський. Про мерські амбіції заявляв і бізнесмен, телеведучий Андрій Пальчевський.