Ляшко: Нехай американці заберуть у мене хоч 100 віз, аби вони тільки реально підтримували українців

Олег Ляшко: В 1994 році ми повірили американцям на слово і віддали ядерну зброю
Фото: Олег Ляшко / Facebook

Народний депутат України від Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що для США справою честі є відновлення цілісності України.

Народний депутат України від Радикальної партії Олег Ляшко прокоментував те, що США анулювали йому 10-річну американську візу, закликавши американців реально підтримувати українців. Про це нардеп написав у Facebook.

"Нехай американці заберуть у мене хоч сто віз, аби вони тільки реально підтримували українців, щоб наші люди живими поверталися додому. У 1994 році ми повірили американцям на слово і віддали ядерну зброю (5 грудня 1994 року був підписаний Будапештський меморандум, згідно з яким Україна відмовилася від ядерного арсеналу в обмін на гарантії безпеки з боку США, Британії та РФ."ГОРДОН"). Сьогодні справа честі для Америки довести українцям і всьому світу, що ми їм повірили не даремно", – підкреслив він.

Сьогодні Ляшко заявив, що США анулювали його візу. Депутат впевнений, що причиною такого рішення стало те, що він вимагав від Штатів виконання зобов'язань за Будапештським меморандумом.