Мер Миколаєва повідомив, що захворів на COVID-19

Сєнкевич: Я трохи попрацюю дистанційно
Фото: Олександр Сєнкевич - мер Миколаєва / Facebook

Міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич пішов на самоізоляцію через діагностовану коронавірусну хворобу COVID-19. Він зазначив, що лікарі виявили у нього пневмонію.

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич на своїй сторінці у Facebook повідомив, що захворів на COVID-19.

"Друзі, у мене тут виникла невелика невчасна проблема: у мене виявили COVID-19 і невеличку пневмонійку. Вимушений піти на самоізоляцію. Проте ми не зупиняємо роботу", – написав Сєнкевич.

Він розповів, що служби міста зараз займаються запуском опалення в будинках жителів.

"Прошу всіх, у кого виникли проблеми з опаленням, повідомляти мені у приватні повідомлення на публічну сторінку. Будемо оперативно вирішувати ці питання, а я трохи попрацюю дистанційно", – додав мер Миколаєва.

В Україні протягом останньої доби підтвердили 8687 випадків коронавірусної інфекції COVID-19. Від початку пандемії на COVID-19 захворіло 469 018 українців, одужало – 209 143. Від хвороби померло 8565 осіб, з них 115 – протягом останньої доби.

На місцевих виборах, які відбулися 25 жовтня, Сєнкевич здобув 38,94% голосів виборців і вийшов у другий тур. Його суперником стане кандидат від "Опозиційної платформи – За життя" Владислав Чайка. Другий тур відбудеться 22  листопада.