Міністр агрополітики Сольский на чолі української делегації провів зустріч із конгресменами США

Конгресмени висловили свою однозначну позицію щодо підтримки і допомоги Україні у боротьбі із загарбниками
Фото: gazeta-fp.com.ua

В Україні відбулася зустріч української делегації на чолі з міністром аграрної політики і продовольства Миколою Сольським з американськими конгресменами – представниками Республіканської і Демократичної партій США. Про це повідомляє інтернет-видання "Фермер Придніпров'я".

В українській делегації були представлені народні депутати, очільники аграрних спілок і фермерських громадських організацій.

"На спільній зустрічі мова йшла про серйозні виклики для українських фермерів у ході війни, а саме розмінування територій, фінансове забезпечення міжнародної допомоги, підтримка малих і середніх фермерів завдяки програмі "USAID АГРО", питання реформування податкової системи України, розвиток земельної реформи тощо", – зазначає видання.

Конгресмени висловили свою однозначну позицію щодо підтримки і допомоги Україні в боротьбі із загарбниками.

"Вони запевнили, що озвучені проблеми фермерства України матимуть ефективні рішення. Політики докладатимуть максимум зусиль для сприяння забезпечення України зброєю і фінансової підтримки. Позитивний формат міжнародної зустрічі спонукав представників обох делегацій до зміцнення співробітництва", – додали журналісти.