"Моя задача сьогодні – працювати на рівні держави". Садовий заявив, що більше не балотуватиметься на посаду мера Львова

Садовий: Моя велика мета – збудувати країну, у якій хочеться жити
Фото: Андрій Садовий / Facebook

Міський голова Львова Андрій Садовий нагадав, що є мером уже 13 років, і зазначив, що в майбутньому хоче допомагати не тільки Львову, а й іншим містам.

Міський голова Львова Андрій Садовий в ефірі програми "HARD з Влащенко" на телеканалі ZIK 20 березня заявив, що більше не балотуватиметься на посаду мера міста.

"Закінчується моя третя каденція на посаді голови Львова – я був мером 13 років. Я б дуже хотів, щоб після мене приходили молодші, мудріші, талановитіші, успішніші люди, і я дуже буду їх підтримувати. Моя задача сьогодні – працювати на рівні держави, адже тільки так я можу допомогти Львову, Одесі, Харкову і Миколаєву", – зазначив Садовий.

За його словами, сьогодні до 80% міст – під впливом криміналітету.

"Я бачу, як криміналітет хоче залізти у Львів – я цього не дозволю!" – підкреслив львівський мер.

Він не відповів на запитання, чим він буде займатися надалі.

"Моя велика мета – збудувати країну, у якій хочеться жити. Ми маємо унікальний приклад Львова, на який "наїжджають", атакують, але це приклад публічного управління", – додав Садовий.

Садовий є міським головою Львова з 25 квітня 2006 року.

У жовтні 2018 року він уже говорив, що більше не балотуватиметься в мери Львова.

Політик був зареєстрований кандидатом на вибори президента України 2019 року, однак 1 березня заявив, що знімає свою кандидатуру на користь екс-міністра оборони Анатолія Гриценка.