"Може, час забрати пасочки у цього хлопчика?" Нардеп Лерос заявив, що Зеленський збирається на другий строк

Лерос не уточнив, звідки йому відомо, що Зеленський говорив на своєму дні народження
Фото: Geo Leros / Facebook
За інформацією народного депутата Гео Лероса, президент Володимир Зеленський на своєму дні народження заявив, що балотуватиметься знову.

Виключений із парламентської фракції "Слуга народу" позафракційний нардеп Гео Лерос заявив, що президент України Володимир Зеленський планує йти на другий президентський строк. Про це нардеп написав у Facebook.

За словами депутата, Зеленський заявив про це під час святкування свого дня народження, 25 січня.

"Зеленський своєму найближчому оточенню заявив, що йде на другий термін. Може, нам уже пора забрати пасочки у цього хлопчика?" – написав Лерос.

Звідки депутату це відомо, він не уточнив.

Зеленський вступив на посаду президента 20 травня 2019 року.

У грудні 2018 року в інтерв'ю засновнику інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитрові Гордону він говорив, що на його думку, президент має приходити щонайбільше на п'ять років.

Однак на пресконференції у травні 2020 року він не відкинув, що йому забракне однієї президентської каденції для виконання всіх своїх передвиборчих обіцянок.

У листопаді 2020 року заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко також припустив, що Зеленський, імовірно, вирішить балотуватися ще раз. "Дійсно, для того, щоб відбудувати країну, один строк – це невеликий період, бо його об'єктивно не вистачає", – сказав він в інтерв'ю виданню "ГОРДОН".