"Не встигли, бл...ть? На роботу треба ходити". Арахамія бурхливо відреагував на провал голосування за Бюджетний кодекс

Законопроєкт про зміни до Бюджетного кодексу відправили на доопрацювання в комітет
Фото: rada.gov.ua

Нардеп від "Слуги народу" Микола Тищенко заявив, що двоє нардепів не встигли проголосувати за законопроєкт про зміни до Бюджетного кодексу. Голова фракції Давид Арахамія у відповідь сказав, що "на роботу треба ходити".

Під час засідання 5 листопада Верховна Рада не змогла набрати потрібну кількість голосів для ухвалення змін до Бюджетного кодексу. Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія бурхливо і нецензурно відреагував на це, передає кореспондент видання "ГОРДОН".

Після провального голосування голова ВР Дмитро Разумков підкликав до себе голів фракцій і депутатських груп. Під час обговорення до трибуни парламенту підійшов нардеп від "Слуги народу" Микола Тищенко і сказав, що двоє людей не встигли проголосувати за законопроєкт.

"Не встигли, бл...ть, на роботу треба ходити, Колю. Де ти ходиш?" – відповів йому Арахамія.

Законопроєкт №4100 поставили на голосування без обговорення. Після нього планували розпочати розгляд бюджету-2021 у першому читанні, проте його підтримало лише 225 нардепів за 226 мінімально необхідних. Нардепи ухвалили рішення відправити його на доопрацювання в комітет із питань бюджету.

Цим законопроєктом передбачено зміни до Бюджетного кодексу України, пов'язані з необхідністю врегулювання правових основ функціонування бюджетної системи України.