Порошенко пообіцяв, що кожен українець щомісяця відчуватиме зміни на краще

Порошенко зазначив, що через війну країна втратила майже чверть промислового потенціалу
Фото: president.gov.ua

Протягом наступних п'яти років українці відчують зростання не тільки економіки, а й своїх фінансових можливостей, заявив президент України Петро Порошенко, який балотується на наступний строк.

Починаючи з 2019 року, кожен громадянин України відчує, що його життя змінюється на краще. Про це президент України Петро Порошенко заявив 2 березня на засіданні Ради регіонального розвитку Одеської області, інформує "Інтерфакс-Україна".

"Кожен громадянин України протягом наступних п'яти років відчує на власній кишені зростання не тільки економіки, а й зростання своїх фінансових можливостей. Кожен із нас, починаючи з цього року, відчуватиме, що життя кожного українця змінюється на краще щомісяця", – сказав глава держави.

За словами Порошенка, раніше він не міг цього обіцяти, тому що по економіці країни "сильно вдарила війна, через яку Україна втратила майже чверть промислового потенціалу".

Вибори президента в Україні призначено на 31 березня 2019 року. Виборча кампанія стартувала 31 грудня 2018 року. ЦВК зареєструвала 44 кандидатів. Мер Львова Андрій Садовий заявив 1 березня, що знімає свою кандидатуру на користь Гриценка.

Порошенко є одним із кандидатів на новий президентський строк.

Згідно із соцдослідженням, проведеним із 20-го до 26 лютого Центром соціальних досліджень "Софія", за чинного главу держави готові проголосувати 12,1% опитаних, які збираються прийти на президентські вибори. Лідерами президентського рейтингу є шоумен Володимир Зеленський (18,3%) і лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко (15,4%).