Радецький: Російський народ винен у тому, що вони узурпатора, такого виродка поставили при владі G

Росіяни самі тримають при владі узурпатора, вважає колишній глава українського Міноборони
Фото: EPA (архів)

У тому, що владу у країні-агресорі Росії узурпував нелегітимний президент Володимир Путін, винне безпосередньо населення РФ. Про це в інтерв'ю засновнику видання "ГОРДОН" Дмитрові Гордону розповів колишній міністр оборони України, генерал армії у відставці Віталій Радецький.

Під час розмови Радецький зізнався, що винними в узурпації влади раніше вважав президентів, царів і диктаторів.

Однак зараз упевнений, що винен народ будь-якої країни, який обирає диктатора, тримає його при владі й дозволяє коїти те, що сьогодні коїть Путін.

"Російський народ винен у тому, що вони узурпатора, такого виродка поставили при владі. Людину з комплексами... Знайшовся великий збирач земель руських... Я Росію за свою службу об'їздив уздовж і впоперек – картина, звісно, непоказна. Це варвари справжнісінькі!" – зазначив колишній міністр оборони.

Контекст:

Путін керує Росією із 2000 року.

У 2024-му він балотувався на п'ятий строк, вибори проводили протягом трьох днів із 15-го до 17 березня, однак дострокове голосування у віддалених і важкодоступних регіонах почали ще 25 лютого. Їх проводили й на окупованих Росією територіях України.

Усім кандидатам від непарламентських партій і самовисуванцям, які збирали підписи, Центральна виборча комісія в реєстрації відмовила. За офіційними даними, Путін нібито набрав 87,28%. Такий результат став рекордним в історії РФ, і це може свідчити про фальсифікації небачених масштабів, писали росЗМІ.

Високий представник Європейського союзу з питань закордонних справ і політики безпеки Жозеп Боррель 18 березня заявив у Брюсселі, що ЄС ніколи не визнає ні проведення "виборів" РФ на території України, ні їхніх результатів.

Німеччина також не вважає вибори в РФ демократичними.