Тимошенко: Зеленському потрібно трошечки набратися професійності

Тимошенко вважає, що Зеленському потрібно набратися досвіду у Верховній Раді
Фото: ba.org.ua

Лідер ВО "Батьківщина", кандидат у президенти Юлія Тимошенко порадила засновнику студії "Квартал 95" Володимирові Зеленському, який також балотується в президенти, обиратися до Верховної Ради.

Лідер ВО "Батьківщина", кандидат у президенти Юлія Тимошенко вважає, що шоумену, засновнику студії "Квартал 95" Володимирові Зеленському потрібно "набратися досвіду в парламенті", перш ніж балотуватися в президенти.

Про це Тимошенко сказала на зустрічі з виборцями у Києві 24 березня, відповідаючи на запитання, чи готова вона відмовитися від участі у виборах глави держави й об'єднатися із Зеленським. Відео спілкування лідера "Батьківщини" з учасником мітингу опубліковано на сторінці "Типичный Киев" у Facebook.

“Володі треба трошечки професійності набратися. Я думаю, у парламенті він дуже гарно набереться досвіду, розуміння, і потім усе буде добре", – заявила Тимошенко.

Перший тур виборів президента України призначено на 31 березня 2019 року. Виборча кампанія стартувала 31 грудня 2018 року. 8 березня Центрвиборчком затвердив остаточний список із 39 кандидатів у президенти.