У будинок депутата Сумської облради кинули пляшки з "коктейлем Молотова"

Пляшки із запалювальною рідиною кинули, розбивши скло в будинку депутата
Фото: sts.sumy.ua

Уранці 4 січня невідомі спробували підпалити будинок депутата Сумської обласної ради від групи "За людей" Андрія Божка, постраждалих немає.

У Сумах невідомі кинули пляшки із запалювальною речовиною в будинок депутата Сумської обласної ради Андрія Божка. Про це повідомив у Facebook його колега із депутатської групи "За людей" Андрій Кисіль.

За його інформацією, інцидент стався о 4.00.

"У помешканні, де знаходилися сам Андрій Божок, його дружина і дитина, були розбиті вікна та вкинуті пляшки із запалювальною сумішшю. На щастя, потужного загоряння вдалося не допустити, родина депутата фізично не постраждала. За багатьма ознаками, напад було чітко сплановано і підготовлено заздалегідь. Тому ми переконані, що мова йде не про хуліганські дії, а про цілеспрямований злочин, безпосередньо пов'язаний із депутатською діяльністю Божка", – ідеться в заяві депутатської групи, яку наводить Кисіль.

За даними телеканала СТС, господар будинку сам загасив полум'я.

Міський відділ поліції Сум веде розслідування кримінального провадження, розпочатого за статтею про умисне пошкодження майна шляхом підпалу, написала у Facebook прес-секретар прокурора області Наталія Науменко.