Верещук: Одного разу в мене було дев'ять телеефірів на день

Верещук: Уся політика йде в медіа
Фото: НАШ / Facebook

Нардепка від "Слуги народу" Ірина Верещук в інтерв'ю засновнику видання "ГОРДОН" Дмитрові Гордону заявила, що найбільша кількість телеефірів у неї була під час парламентської кампанії 2019 року.

Нардепка від "Слуги народу" Ірина Верещук в інтерв'ю засновнику видання "ГОРДОН" Дмитрові Гордону заявила, що за один день у неї було дев'ять телеефірів.

"Це було в парламентській кампанії, ось коли ми йшли. Я була спікеркою парламентської кампанії. Дев'ять ефірів. На день. Без суфлера. Усе по-справжньому. Але як воно мене загартовує! Я вже не бачу, хто б міг мене із сідла, так би мовити... А по-іншому не буде. Уся політика йде в медіа. [Хоча] хтось там ховається і думає, що він зможе пропетляти, ще щось, якихось п'ять років", – зазначила Верещук.

Верещук: Кучма сказав про мене: "Якщо це вона, я згоден". Читайте повну версію інтерв'ю

Верещук народилася 1979 року в Раві-Руській Жовківського району Львівської області. Навчалася у військовому інституті при Національному університеті "Львівська політехніка", на юридичному факультеті Львівського національного університету імені Івана Франка, а також у Національній академії державного управління при президенті України. Після закінчення військового інституту п'ять років служила у Збройних силах України.

У 2010–2015 роках Верещук обіймала посаду мера Рави-Руської. 2019 року стала народним депутатом України.

20 вересня 2020 року нардепку офіційно затвердили як кандидатку на посаду мера Києва від "Слуги народу".

Відео: Дмитрий Гордон / YouTube