Унаслідок атаки безпілотників у Ростовській області РФ горять аеродром і нафтобаза – ЗМІ

ЗСУ вже завдавали ударів по авіабазі під Міллерово
Фото: MilitaryAviation.in.UA / Facebook (архів)

У ніч на 20 липня понад 20 безпілотників атакували Ростовську область Росії, про це губернатор Василь Голубєв повідомив у Telegram.

За його словами, протиповітряна оборона країни-агресора їх усі "перехопила і знищила". На місці падіння уламків знадобилися аварійні служби.

Місцевий Telegram-канал "Это Ростов" публікує відео пожежі після прильоту поблизу Міллерово Ростовської області. За його даними, там дві великі пожежі.

Український Telegram-канал "Крымский ветер" стверджує, що ціллю безпілотників був військовий аеродром поблизу Міллерово. Місцеві пабліки пишуть, що у селищі Долотинка горять аеродром і нафтобаза.

Контекст:

Міллерово розташоване за 20 км від кордону з Україною. 25 лютого 2022 року стало відомо про удар ЗСУ по військовому аеродрому поблизу Міллерово. Росіяни традиційно заперечували, що зазнала пошкоджень їхня техніка. У мережі з'явилося відео з пожежею на аеродромі. Facebook-спільнота MilitaryAviation.in.UA писала, що на аеродромі в Міллерово базуються вертольоти, а також винищувачі Су-30СМ і штурмовики Су-25.