Водонаєва: У нас у Росії діти живуть у злиднях. А вони мені на "Первом канале" про Америку й Україну. Пропагандисти працюють на ура

Водонаєва: Великий відсоток у Росії завдяки пропагандистам підтримує Путіна
Фото: Алена Водонаева / Facebook

Російська ведуча і блогерка Олена Водонаєва розповіла в інтерв'ю засновнику видання "ГОРДОН" Дмитрові Гордону, що пропонувала "Первому каналу" порушувати тему дітей, які живуть у бідності в російській глибинці. Однак у підсумку вона зрозуміла, що завданням телепропагандистів є "пудрити мізки з екранів телевізорів 24 години на добу".

Російське телебачення 24 години на добу зайнято пропагандою, проблемами росіян воно не цікавиться. Про це в інтерв'ю засновнику видання "ГОРДОН" Дмитру Гордону заявила ведуча і блогер з РФ Олена Водонаєва.

"Я прийшла на телебачення, на "Первый канал" – і кажу їм, що нам треба якось розв'язувати питання з дітьми, тому що в нас дуже багато жебраків. У нас головна проблема яка у країні? Це бідність, злидні. У нас діти живуть у злиднях. Я їм про це, а вони мені про Америку. Я їм про це, а вони мені про Україну. Та ви цілими днями маєте говорити про те, де в нас в Омську, у Казані, у Тюмені що сталося, де чогось бракує, де в дітей трапилося лихо", – обурилася Водонаєва.

За її словами, росіянам "пудрять мізки з екранів телевізорів 24 години на добу".

"Пропагандисти працюють на ура. І я навіть не здивована, що, коли зараз голосували за поправки до конституції, що вони намалювали їх, і все це фальсифікації й усе як завжди. Але я переконана, що дійсно великий відсоток людей у Росії завдяки пропагандистам підтримує чинну владу і [президента] Володимира Путіна", – сказала блогерка.

Водонаєва: Як можна виступати після анексії у Криму і потім хотіти їхати в Україну на зйомки? Повний текст інтерв'ю

Водонаєва опинилася в епіцентрі політичного скандалу після публікації поста на своїй сторінці в Instagram, у якому розкритикувала демографічну політику президента Росії Володимира Путіна. У ньому вона назвала малозабезпечених, які будуть використовувати можливість отримання грошей за народжених дітей, "бидлом", а також заявила, що "не треба народжувати рабів цій державі" (остання цитата пізніше зникла з поста).

У відповідь на це з'явилася негативна реакція з боку російських федеральних каналів і перших осіб держави. На пост Водонаєвої відреагував Путін, який назвав її "якимось моральним виродком".

Відео: В гостях у Гордона / YouTube