Зеленський нагородив Ердогана орденом Ярослава Мудрого

Ердоган подякував Зеленському "за прекрасний жест"
Фото: president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський відзначив заслуги свого турецького колеги Реджепа Ердогана і вручив йому державну нагороду "за визначний особистий внесок у зміцнення українсько-турецького міждержавного співробітництва" та підтримку незалежності й територіальної цілісності України.

Президент України Володимир Зеленський, який перебуває сьогодні у Стамбулі з робочим візитом, вручив главі турецької держави Реджепу Ердогану орден князя Ярослава Мудрого I ступеня. Про це повідомляє пресслужба українського президента.

"Відповідно до указу президента України №450/2020 "Про нагородження Р. Ердогана орденом князя Ярослава Мудрого", президент Туреччини відзначений за визначний особистий внесок у зміцнення українсько-турецького міждержавного співробітництва, підтримку незалежності та територіальної цілісності України", – ідеться в повідомленні.

Ердоган подякував Зеленському "за прекрасний жест".

За підсумками сьогоднішньої зустрічі президенти двох країн зробили спільну заяву – зокрема домовилися координувати спільні зусилля для забезпечення захисту прав людини в анексованому Криму і для звільнення всіх незаконно ув'язнених громадян України, а також домовилися про взаємодію в межах міжурядової комісії з торговельно-економічної співпраці.