Зеленський заявив, що 2020 року Україна провела "історичні реформи"

Зеленський перерахував реформи, які вважає "історичними"
Фото: Офіс президента України / Facebook
За словами президента України Володимира Зеленського, реформи, проведені у країні 2020 року, стали можливими завдяки співпраці з бізнес-спільнотою.

2020 року в Україні провели "історичні реформи". Про це президент Володимир Зеленський заявив 11 грудня під час міжнародної конференції, присвяченої інвестуванню в Україну, інформує сайт глави держави.

"Попри виклики, протягом 2020 року Україна з допомогою бізнес-спільноти здійснила історичні реформи: ухвалила законодавство про запровадження ринку землі, підвищила прозорість податкової системи, підтримала бізнес доступними кредитами, розпочала відкриту приватизацію, підписала перші концесійні угоди. Також була запущена "Дія" – цифрова платформа для бізнесу та громадян", – сказав Зеленський.

Він підкреслив, що "Україна відкрита для світу як інвестиційна гавань у час змін".

"Україна – динамічна європейська країна, яка вдосконалює свій інвестиційний клімат, щоб конкурувати на світовому рівні, створювати нові можливості для бізнесу та збільшувати прямі іноземні інвестиції", – заявив глава держави.

Президентом Зеленського обрали 2019 року. Після цього у країні провели позачергові вибори до Верховної Ради, які дали змогу пропрезидентській партії "Слуга народу" сформувати монобільшість у парламенті.