У Pokemon Go з'явиться можливість битися із гравцями з усього світу

На початку 2020 року Pokemon Gо матиме новий режим
Фото: ЕРА

Режим Go Battle League з'явиться в популярній мобільній грі 2020 року.

На початку 2020 року американська студія Niantic запустить новий режим онлайн-матчмейкінгу для Pokemon Go. Режим матиме назву Go Battle League, повідомляють на сайті гри. 

Новий режим додасть у гру можливість битися з іншими користувачами в усьому світі. У Go Battle League можна буде заробляти ранги у PvP-лізі.

Зараз у грі доступний режим Trainer Battle. Він дає змогу битися тільки з тими гравцями, які перебувають поблизу. Раніше обмеження можна було обійти за допомогою статусу Best Friends або досягнення Ultra League.

Новий режим Go Battle League не буде обмежувати гравців у дослідженні світу вони все ще зможуть отримувати за це спеціальні окуляри, знаходити нових вихованців тощо.

Pokemon Go вийшла в липні 2016 року, спочатку вона була доступною лише в деяких країнах (список розширювали протягом кількох місяців). Мобільна гра стала найприбутковішим додатком 2016 року – на той момент його завантажили понад 500 млн разів, повідомляли в компанії The Pokémon Company.

Протягом перших трьох років гра заробила $2,65 млрд, повідомляє Sensor Tower. На версію гри з Google Play припало 54% прибутку, що становило $1,43 млрд. Упродовж першої половини 2019 року гра принесла $395 млн (це на 19% більше, ніж протягом аналогічного періоду 2018 року).