"Бачу в ньому світло". Український танцівник Полунін присвятив побажання до свого дня народження Путіну

Полунін зазначив, що ніхто не заслуговує на те, щоб із ним поводилися погано або несправедливо
Фото: sergeipolunin / Instagram

Український танцівник Сергій Полунін заявив, що "в деяких частинах світу ЗМІ ставляться несправедливо" до президента РФ Володимира Путіна.

20 листопада український танцівник балету Сергій Полунін заявив в Instagram, що завжди захищатиме президента РФ Володимира Путіна своєю енергією та любов'ю.

"Дякую за привітання з днем народження. Я хочу скористатися цим днем і спрямувати всі ваші добрі побажання Володимиру Путіну. На мою думку, у деяких частинах світу ЗМІ ставляться до нього несправедливо, а це неправильно. Мені боляче від цього, оскільки я був у такому самому становищі і знаю на собі це відчуття", – написав він.

Полунін уважає, що ніхто не заслуговує на те, щоб із ним поводилися погано або несправедливо.

"Коли я був дитиною, я бачив у ньому світло, і бачу зараз. Давайте ставитися з любов'ю одне до одного! Тільки так ми змінимо цей світ на краще!", – підкреслив він.

Деякі підписники танцюриста негативно поставилися до його поста.

"Сергію, коли приїдете в місто Херсон, сходіть на кладовище Геологів, там на центральній алеї поховано молодих хлопців, які стали на захист України та яких убив цей покидьок [Путін] і його населення, дуже шкода, що ви так і не зрозуміли, що сталося, а можливо, Бог дає талант, але не дає розуму", – написав один із них.