Конфлікт на ринку в Одесі, де поранили двох осіб, стався через місце на парковці – МВС

Стрілянину розслідує поліція
Фото: Поліція Одеської області / Facebook

Поранення двох осіб на ринку "Сьомий кілометр" в Одесі поліція розслідує як хуліганство. За даними МВС, конфлікт пов'язаний із місцем на парковці.

За фактом стрілянини на промтоварному ринку в Одесі 2 червня поліція відкрила кримінальне провадження. Про це інформує Міністерство внутрішніх справ України.

"Подію кваліфіковано за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України як хуліганство. Тривають заходи щодо встановлення та притягнення до відповідальності всіх учасників злочину", – ідеться в повідомленні.

У МВС розповіли, що "працівники торговельного закладу, розуміючи, що до цього у них був конфлікт через місця паркування автомобілів зі співвітчизниками, які також торгують тканинами на ринку, озброїлися пістолетом для відстрілу гумових куль та битами і пішли до їхнього магазину, де побили вікна".

Правоохоронці стверджують, що конфлікту запобігли поліцейські, які прибулі на місце події, вони затримали 10 осіб.

Конфлікт, який, за даними "Думской", стався на ринку "Сьомий кілометр", був у магазині тканин. Унаслідок стрілянини з травматичної зброї тілесні ушкодження дістало двоє чоловіків. Стрільці втекли на машинах.