Політтехнолог Раїмов зізнався, що заплатив за вступ до університету Шевченка

Раїмов розповів про вступ до університету Шевченка
Скріншот: Жирный Бизнес / YouTube

Політтехнолог Дмитро Раїмов розповів, що платив "за підстрахування" під час вступу на філософський факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Політолог і політтехнолог Дмитро Раїмов зізнався, що заплатив за вступ на філософський факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Про це він розповів у програмі "Жирний бізнес", опублікованій у YouTube 5 серпня.

Раїмов додав, що цілеспрямовано вступав саме до червоного корпусу.

"Це була мрія. Звичайний хлопець із нормального району хотів навчатися в "червоному" корпусі, але грошей на юрфак не вистачило... Якби вистачило на юрфак, я б тепер стояв у костюмі і, напевно, був би крутим юристом, який захищає якихось покидьків... Але грошей не вистачило. Треба було реально платити за вступ – ми добре це знаємо. Тобто ти платиш не за вступ, а щоб тебе підстрахували", – сказав він.

Скільки коштував вступ, Раїмов говорити відмовився: "Суму я не назву, але значно менше".

За його словами, грошей вистачило тільки на "щось більш гуманітарне". "Тоді тут були філософський факультет, психологія, соціологія та істфак. На історичний я не пішов, тому що я б із цими черенками та скіфами здох би до четвертого курсу. На вступній комісії на [факультет] психології мені не сподобалися дівчата, а соціологи були страшенно нудними. Факультетом із найкрасивішими дівчатами – і нібито всіма розумними – виявився філософський", – розповів Раїмов.

У коментарі виданню "ГОРДОН" Раїмов спростував цю інформацію.

Відео: Жирный Бизнес / YouTube

Дмитро Раїмов – політтехнолог, директор і засновник Вільної школи журналістики, куратор курсу письменницької майстерності "Риба". У 2011 році він був ведучим інтернет ток-шоу "Лінія вогню", 2017-го вів програму "Суб'єктивні підсумки" на телеканалі NewsOne.

Раніше гостями програми "Жирний бізнес" були екс-регіонал, народний депутат від Опозиційного блоку Михайло Добкін, а також його колишня колега по партії, тепер – медіа-експерт Олена Бондаренко.