"Ріжте, рубайте, але не чіпайте дітей". Жителька Буковини на колінах просила вибачення за поширення коронавірусу

В Україні підтверджено 418 випадків захворювання, померло дев'ятеро людей
Фото: EPA

За словами мешканки Буковини, її односельці хочуть влаштувати розправу над її дітьми через те, що вона ненавмисно розповсюдила коронавірус в області.

Жителька Буковини, яка заразила односельців коронавірусом, попросила вибачення і благала не розплавлятися з її дітьми. Відповідне відео 29 березня було опубліковано на YouTube-каналі FT_UA.

"Я чую, що ви хочете спалити мені хату, фізично розправитися над моїми дітьми, моїми внуками. Я сьогодні приїхала, я вилікувалася, вилікувались мої діти, не вбивайте їх. Хочете – мене вбивайте, ріжте, рубайте, якщо від цього щось поміняється. Я прошу у вас вибачення", – звернулася жінка.

За словами жінки, вона із сім'єю не може нікуди вийти і "сидить на сумках" із документами.

"Мої діти, як зайчата, на межі сплять зі страхом, якийсь шорох надворі", – додала вона.

Жителька Буковини додала, що у них закінчується продовольство і вони "доїдають останні макарони".

Відео: FT_UA / YouTube

Як пише "Обозреватель", жінка нещодавно повернулася із заробітків з Італії, де, ймовірно, і підхопила вірус. Приїхавши додому, вона брала активну участь у громадському житті свого села Колінківці. Наприклад, жінка ходила на мітинги під облдержадміністрацію 9 березня, де жителі трьох сіл боролися за створення окремої територіальної громади, спілкувалася з головою Колінківців.

Як повідомляє ЗМІ, жінка заразила не тільки своїх дітей та онуків, а й голову села. Ще 14 її односельців перебувають у лікарні з коронавірусом.

Спалах коронавірусної інфекції виник у грудні 2019 року в китайському Ухані. 11 березня Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила поширення коронавірусу пандемією.

Станом на 29 березня коронавірусною інфекцією у світі заразилося 666 тис. осіб. Кількість жертв становить 30 857, одужало майже 142 тис. осіб, свідчать дані американського Університету Джонса Гопкінса.

В Україні підтверджено 418 випадків захворювання, померло дев'ятеро людей, п'ятеро одужали. У Чернівецькій області інфіковано 59 осіб.