У Херсонській області помер чоловік, швидкий тест показав у нього коронавірус

В Україні підтверджено 418 випадків захворювання, померло дев'ятеро людей
Фото: pixabay.com

45-річного чоловіка госпіталізували в генічеську районну лікарню 28 березня з ознаками серцевої недостатності. Швидкий тест на коронавірус був позитивним, зараз перевіряють, чи була у нього інфекція.

У Херсонській області помер 45-річний чоловік. Швидкий тест на коронавірус у нього дав позитивний результат, повідомив директор департаменту здоров'я облдержадміністрації Херсонської області Віктор Короленко у Facebook.

За його словами, чоловіка госпіталізували у генічеську районну лікарню 28 березня з ознаками серцевої недостатності. Він був у тяжкому стані.

У померлого відібрали матеріали для лабораторного дослідження на наявність коронавірусу.

"Наразі виявляємо всіх контактних осіб, щоб у разі підтвердження діагнозу всі служби мали змогу оперативно відреагувати", – додав Короленко.

Спалах коронавірусної інфекції виник у грудні 2019 року в китайському Ухані. 11 березня Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила поширення коронавірусу пандемією.

Станом на 29 березня коронавірусною інфекцією у світі заразилося 666 тис. осіб. Кількість жертв становить 30 857, вилікувалося майже 142 тис. осіб, свідчать дані американського Університету Джонса Гопкінса.

В Україні підтверджено 418 випадків захворювання, померло дев'ятеро людей, п'ятеро одужали.