Ryanair запустить ще один маршрут з України в Італію

21 червня Ryanair відновив рейси в Україну, які тимчасово зупинили через пандемію COVID-19

Фото: EPA

Ryanair почне виконувати польоти за новим маршрутом Львів – Піза з 30 березня 2021 року з частотою двічі на тиждень – щовівторка і щосуботи.

Авіаперевізник Ryanair у літньому розкладі 2021 року має намір запустити 17-й за рахунком маршрут з України до Італії між Львовом і Пізою. Про це 10 липня повідомляє Avianews.

Польоти розпочнуть виконувати з 30 березня 2021 року з частотою двічі на тиждень – щовівторка і щосуботи.

У примітці під час бронювання зазначено, що рейси підлягають схваленню з боку влади. Однак квитки вже продають за ціною від €26 в один бік з урахуванням перевезення невеликого предмета ручної поклажі з габаритами до 40х25х20 см без обмеження за вагою.

Фактичним авіаперевізником стане куплена 2019 року дочка лоукосту Air Malta, яка виконуватиме польоти від імені Ryanair.

Отже, загальна кількість маршрутів Ryanair зі Львова до Італії в літньому розкладі 2021 року буде дев'ять. Авіакомпанія на початку липня вже розпочала польоти в Рим, Бергамо і Болонью. З літнього розкладу 2021 року додадуть рейси зі Львова в Пізу, Барі, Неаполь, Палермо, Турин і аеропорт "Тревізо" поруч із Венецією.

Зараз Ryanair також літає з Києва у Бергамо, Катанію, Болонью, Рим, з Одеси в Бергамо, Болонью і Рим, із Харкова в Бергамо. Усі ці маршрути відкрито на початку липня.

21 червня Ryanair відновив рейси в Україну, які тимчасово зупинили  через пандемію COVID-19.

Влада України 17 березня заявила про зупинення регулярного авіасполучення через пандемію коронавірусу. 5 червня в Україні відновили внутрішнє авіасполучення, 15 червня розпочалися міжнародні рейси.