Супрун: В Україні величезний дефіцит на чесних людей зі складним характером

Супрун: В Україні людьми зі складним характером називають тих, у кого просто цей характер є
Фото: tvoemisto.tv

Ярлик людини зі складним характером в Україні чіпляють тим, хто має чіткі принципи і не боїться їх декларувати, зазначила в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун.

В Україні мало людей зі складним характером, заявила у Львові на зустрічі з випускниками Українського католицького університету в.о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун. Про це інформує Tvoemisto.tv.

"В Україні людьми зі складним характером називають тих, у кого просто цей характер є. Коли ти маєш чіткі принципи і не боїшся їх декларувати, не йдеш на компроміси щодо певних засадничих речей і, відповідно, конфліктуєш із носіями протилежних поглядів, то отримуєш ярлик людини "зі складним характером". Так от, на мою думку, в Україні величезний дефіцит на чесних людей зі складним характером", – сказала вона.

Керівник МОЗ зазначила, що для неї головним ідентифікатором людини "радянської ментальності" є її ставлення до компромісу зі злом.

"Чи лікар повинен приховувати від пацієнта, що той хворий на рак, щоб зменшити його страждання? 89% емігрантів із СРСР в Америці відповіли, що так. Таку ж відповідь дали лише 8% корінних американців. Для вихідців із СРСР – це компроміс зі злом заради добра в той же час, коли для американців компроміс зі злом заради добра – це зло", – уважає Супрун.