У ЗСУ третій день поспіль виявляють по 10 хворих на COVID-19

У ЗСУ 131 пацієнт хворіє на COVID-19
Фото: Командування медичних сил Збройних сил України / Facebook

Упродовж доби у Збройних силах України госпіталізували чотирьох нових хворих на COVID-19, вони перебувають у медустановах Києва та Івано-Франківська.

Упродовж доби у Збройних силах України (ЗСУ) зареєстрували 10 хворих із коронавірусною інфекцією. Про це 4 червня поінформувало у Facebook командування медичних сил ЗСУ.

"За минулу добу зареєстровано 10 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. У закладах охорони здоров'я перебуває чотири особи (Національний військово-медичний клінічний центр [у Києві] – два військовослужбовці та Івано-Франківська міська лікарня – один військовослужбовець і один працівник ЗСУ). Стан здоров'я пацієнтів задовільний", – ідеться в повідомленні.

Лікують удома під наглядом медиків ще шістьох осіб. У Рівненській області це троє військовослужбовців і один працівник ЗСУ, у Дніпропетровській та Львівській областях – по одному співробітнику Збройних сил.

За даними медсил, станом на ранок 4 червня у ЗСУ коронавірусною інфекцію заразилася 131 людина, за час пандемії вилікувалися 128 осіб.

"Аналіз захворювань серед військовослужбовців та цивільного населення свідчить про те, що найчастіше інфекція поширюється під час епізодичних зустрічей із найближчими людьми (друзями та рідними), що не входять до кола осіб, із якими ви спілкуєтеся щодня або мешкаєте разом", – зазначили військові медики.

Станом на ранок 2 червня у ЗСУ було зареєстровано 10 нових хворих на COVID-19. Ту саму кількість нових хворих озвучили й уранці 3 червня.

В Україні станом на ранок 4 червня зареєстровано 25 441 випадок коронавірусної інфекції, із них 747 – летальні. Вилікувалися вже 11 042 хворих.