"Укрзалізниця" відкрила продаж квитків на "Подільський експрес"

Зараз передбачено обмеження щодо продажу місць у поїзді – 50% від загальної кількості

Фото: depositphotos.com

Курсування "Подільського експресу" відновлюють із 17 липня, коли він вирушить із Києва і прибуде в Кам'янець-Подільський.

Із 9 липня "Укрзалізниця" відкрила продаж квитків на поїзд "Київ – Кам'янець-Подільський – Могилів-Подільський". Поїзд зупинятиметься у Вінниці, Жмеринці, Хмельницькому та інших містах, ідеться на сайті "Укрзалізниці".

Курсування "Подільського експресу" відновлюють із 17 липня, коли він о 14.55 вирушить із Києва і прибуде в Кам'янець-Подільський о 22.49. У парні числа до поїзда приєднуватимуть групу вагонів у Могилів-Подільський.

У зворотному напрямку поїзд курсуватиме з 18 липня. Відправлення з Кам'янця-Подільського о 00.55, із Могилева-Подільського о 2.20, прибуття в Київ о 9.20.

Зараз передбачено обмеження щодо продажу місць у цьому поїзді – 50% від загальної кількості.

Спалах коронавірусної інфекції COVID-19 виник наприкінці 2019 року в Китаї. 11 березня 2020 року Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила поширення коронавірусу пандемією.

Перший випадок коронавірусної інфекції в Україні було підтверджено 3 березня, із 12 березня у країні ввели карантин.

З 11 травня в Україні розпочалося пом'якшення карантину. Із 1 червня відновлено залізничне сполучення та міжобласні пасажирські автотранспортні перевезення, з 5-го – внутрішнє авіасполучення, а з 15 червня – зовнішнє.