В Україні запустили нову соціальну мережу Woolik

В Україні запустили ще одну соціальну мережу
Скріншот: woolik.co

Розробники Woolik заявляють, що це "зручна українська соціальна мережа з розкішною функціональністю, яка не поступається світовим аналогам".

В Україні запустили нову соціальну мережу із назвою Woolik. Про це повідомили розробники проекту.

"Woolik – це зручна українська соціальна мережа з розкішною функціональністю, яка не поступається світовим аналогам, а в чомусь і перевершує їх", – ідеться в повідомленні на сайті Woolik.

За словами розробників, місія проекту – створити в Україні "сучасну, естетично приємну, швидку і зручну соцмережу для ефективної комунікації між людьми". Над реалізацією проекту працювали представники різних країн, але головний офіс розташований у Києві.

Базовою мовою мережі є українська. Доступні також англійська та російська мови.

Проект наразі на стадії тестування.

На початку червня цього року в тестовому режимі запустили соціальну мережу Ukrainians. Повноцінно сервіс мав запрацювати протягом чотирьох місяців, однак на початку вересня стало відомо про припинення роботи над проектом.

15 травня президент України Петро Порошенко своїм указом увів у дію рішення Ради національної безпеки й оборони України від 28 квітня 2017 року про фізичних та юридичних осіб, проти яких вводять антиросійські санкції на строк від одного до трьох років.

У списку санкцій опинилися, зокрема, соцмережі "ВКонтакте" й "Одноклассники", сервіси Mail.Ru і "Яндекс", сайти російських антивірусних компаній "Лаборатория Касперского" та "Доктор Веб".