Вихователька з Рівненської області, звільнена з дитсадка за фотографії в купальнику, оголосила флешмоб

Черешньовська заявила, що педагоги теж люди
Фото: Віта Черешньовська / Facebook

Вихователька з Рівненської області Вікторія Черешньовська, яка оголосила флешмоб #ЯВчительІМійВідпочинок, заявила, що педагоги теж люди, і їхній відпочинок нікого не має хвилювати.

Вікторія Черешньовська із села Бугаївка Рівненської області після звільнення з дитячого садка, де працювала вихователькою, за фотографії в соцмережах, оголосила у Facebook флешмоб #ЯВчительІМійВідпочинок.

"Доведемо всім, що педагоги теж люди, і наш відпочинок не має нікого хвилювати. Я, переживши дуже багато за цих вісім місяців, навчилася відстоювати себе, я вже нікого не боюся, я захищаю своє майбутнє. А ти вмієш захищати свої права? Якщо так, тоді давайте зі мною, фото в купальниках на відпочинку з хештегом #ЯВчительІМійВідпочинок", – написала вона.

Черешньовська закликала брати участь в акції не тільки педагогів, а всіх незгодних із такими звільненнями.

Вона поділилася однією з публікацій флешмобу.

"ТСН" розповідало, що 27-річну Черешньовську звільнили з роботи за розміщені в соцмережах фотографії, які завідувачка вважає некрасивими. На одному знімку вихователька в купальнику цілується з чоловіком, на іншому – тримає келих із вином у новорічну ніч.

Суд визнав рішення про звільнення незаконним, але в день поновлення на роботі Черешньовську звільнили через нову причину – за прогул.