Журналіст Куликов: Пандемія прискорить крах соціальних мереж

На соцмережі чекає крах, вважає журналіст
Фото: ЕРА

Після вимушеного карантину у зв'язку з поширенням коронавірусу в більшості людей з'явиться потреба в живому спілкуванні, вважає український журналіст та телеведучий Андрій Куликов.

Поширення коронавірусної інфекції змінить роль соціальних мереж. Таку думку український журналіст і телеведучий Андрій Куликов висловив "Фактам" у інтерв'ю, опублікованому 16 квітня.

"Я думаю, пандемія прискорить крах соціальних мереж, тому що після вимушеного карантину в більшості з'явиться потреба в живому, очному спілкуванні. Його цінуватимемо більше. Маю на увазі справжнє людське спілкування, коли можна взятися за руки, комусь потиснути руку, а комусь ні – і не тому, що це забороняють санітарні правила, а тому, що ти не хочеш цього, оскільки людина повелася неправильно", – пояснив він.

Журналіст вважає, що в період карантину "багато хто зрозуміє, що можна досягнути кращого способу життя, ніж був до пандемії".

"Але, звісно, для цього знадобиться час", – підкреслив Куликов.

У грудні 2019 року в Китаї виник спалах COVID-19. 11 березня 2020 року Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила поширення коронавірусу пандемією.

В Україні на ранок 17 квітня коронавірус підтверджено у 4662 людей. Унаслідок ускладнень, спричнених хворобою, померло 125 осіб, 246 хворих уже одужали.

Карантин через COVID-19 запровадили в багатьох країнах, зокрема в Україні.