Ігор Суркіс: Буває, ми із Григорієм Михайловичем кілька тижнів не розмовляємо

Ігор Суркіс зазначив, що готовий першим зателефонувати братові
Фото: Ростислав Гордон / Gordonua.com
В інтерв'ю засновнику видання "ГОРДОН" Дмитрові Гордону президент ФК "Динамо" (Київ) Ігор Суркіс зазначив, що у стосунках із братом Григорієм він не ділить ні грошей, ні дружин.

Президент футбольного клубу "Динамо" (Київ) Ігор Суркіс в ефірі авторської програми засновника інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитра Гордона повідомив, що траплялися випадки, коли він не розмовляв зі своїм братом, народним депутатом від "Опозиційної платформи – За життя" Григорієм Суркісом.

"Щоб ми місяць не розмовляли – не пам'ятаю. Але кілька тижнів бувало. Іноді я можу навіть не мати рації. Я готовий йому першим зателефонувати... Молодший [брат миритися першим] має завжди, я так вважаю. Але чому я йому не телефоную? Тому що розумію, що треба, щоб він охолов трошки... Тоді він усі погані речі, які я йому зробив за життя, згадуватиме дуже коротко. І не вичитуватиме мене", – сказав Ігор Суркіс.

За його словами, серйозні конфлікти із братом у нього трапляються раз на рік.

"Нам нічого ділити. Ми не ділимо з ним грошей, ми не ділимо з ним дружин. Брати іноді через гроші лаються або ще через щось", – пояснив президент "Динамо".

Ігор Суркіс: Ахметов – кришталево порядна людина. Я б пішов із ним у розвідку. Читайте повну версію інтерв'ю

Відео: В гостях у Гордона / YouTube

Григорій Суркіс – бізнесмен, народний депутат від "Опозиційної платформи – За життя".

За даними українського Forbes, брати Суркіси належать до 100 найбагатших українців. Зі статками $285 млн вони посідають 31-ше місце в рейтингу.

З 1993-го до 2002 року власником "Динамо" був Григорій Суркіс, із 2002-го – його брат Ігор.