Найкраще з бою Усика, Slava Marlow та коміки, які змагаються за $400 тис. Перша п'ятірка популярних відео українського YouTube

До найпопулярніших відео наразі потрапили фрагменти бою Усика з Джошуа, два телешоу та інтерв'ю Юрія Дудя
Скріншот: YouTube.com
"ГОРДОН" подає короткий огляд відео, які за останні кілька днів набрали сотні тисяч або мільйони переглядів і стали найпопулярнішими в українському сегменті YouTube.

№5. Відповідь про реванш після бою Усик – Джошуа

26 вересня у Лондоні завершився бій за звання об'єднаного чемпіона світу за версіями WBA Super, WBO, IBF і IBO у суперважкій вазі між британцем Ентоні Джошуа і українцем Олександром Усиком. Українець переміг за очками. Поєдинок тривав усі 12 раундів. Після бою обидва спортсмени дали пресконференцію, на якій зокрема відповіли на запитання про поєдинок-реванш. Фрагмент пресконференції увійшов у Тенді YouTube і посів п'яту сходинку з понад 1,12 млн переглядів, 19 тис. лайками і 567 дизлайками.

Відео: FightSpace / YouTube

№4. "Холостячка" Злата Огнєвіч у пошуках чоловіка мрії

На четвертому рядку рейтингу – другий сезон українського шоу "Холостячка" на телеканалі СТБ. Цього разу головна героїня проєкту – співачка Злата Огнєвіч. Прем'єра шоу відбулася 17 вересня. На YouTube перший випуск вже переглянули понад 465 тис. разів, поставили 3,9 тис. лайків і 503 дизлайки.

"Здивована, як багато самотніх людей у сучасному світі. Такі всі гарні, молоді, успішні, вони всі заслуговують на кохання. Дуже бажаю всім взаємної любові та сімейного щастя", – залишила коментар під відео користувачка з ніком Леді Марта.

Відео: Холостяк / Холостячка / YouTube

№3. 85 коміків змагаються за $400 тис.

Відкриває трійку лідерів прем'єрний випуск російського телешоу "Игра". За два дні відео подивилися понад 6 млн разів, поставили 184 тис. лайків і 12 тис. дизлайків. "85 коміків із 12 команд поборються за безпрецедентний для телеефіру приз – 30 млн руб. [приблизно $400 тис.]. І доведуть, хто з них найсмішніший серед найсмішніших!" – ідеться в анонсі шоу.

Відео: Телеканал ТНТ / YouTube

№2. "Slava Marlow – суперуспіх і депресія у 21 рік"

На другому місці – велике біографічне інтерв'ю російського журналіста і блогера Юрія Дудя з 21-річним популярним у РФ репером і музикантом Slava Marlow (справжнє ім'я Артем Готліб). У двогодинній розмові Marlow розповів про знайомство та співпрацю з репером Morgenshtern, про депресії, славу, гонорари і про свою нинішню дівчину. Тим, хто подивиться випуск, радимо прочитати і коментарі, там рідкісна одностайність і захоплення і музикантом, і журналістом. Наразі відео подивилися майже 3,8 млн разів, поставили 212 тис. лайків і 15 тис. дизлайків.

Відео: вДудь / YouTube

№1. Найкраще з бою Усик – Джошуа

Очолює п'ятірку найкращих відео найгостріших моментів бою Усика і Джошуа. У 11-хвилинного ролика понад 1,56 млн переглядів, 30 тис. лайків і 2 тис. дизлайків.

Відео: MEGOGO СПОРТ / YouTube