Обладнання для стабпунктів і Mavic для військових: БФ молодіжної ініціативи "Надія" працює на Донбасі Актуально

Фото: obozrevatel.com

Благодійний фонд молодіжної ініціативи "Надія" разом із Благодійним фондом Дениса Парамонова та партнерами здійснив чергову гуманітарну місію в Донецьку область. У стабілізаційні пункти благодійники доправили апарати для непрямого масажу серця Schiller (Швейцарія), а військовим – дрони, Starlink та інше обладнання. Про це розповів голова наглядової ради Благодійного фонду молодіжної ініціативи "Надія", перший заступник голови комітету ВРУ з питань здоров'я нації Валерій Дубіль, повідомив сайт Oboz.ua.

"Разом із нашими друзями й партнерами, компанією "Епіцентр" та родиною Галини й Олександра Герег, ми продовжуємо нашу місію – рятувати життя. Спільними зусиллями ми оснащуємо стабілізаційні пункти на лінії фронту апаратами для серцево-легеневої реанімації Easy Pulse. Лише за останній місяць ми передали вісім таких апаратів, а загалом фонд "Надія" доставив на різні ділянки лінії зіткнення й у військові госпіталі по всій Україні більш ніж 50 таких апаратів. Сьогодні Easy Pulse передали у два стабпункти ЗСУ й у стабпункт наших героїв-прикордонників. Це обладнання, яке рятує життя, і воно критично потрібне на фронті", – розповів Валерій Дубіль.

Фото: obozrevatel.com

Окрім медичного обладнання, фонд "Надія" передав великий вантаж військовим на донецькому напрямку.

Фото: obozrevatel.com

"Щоразу під час наших гуманітарних медичних місій на Донеччину ми передаємо допомогу й військовим – запитів від хлопців надходить дуже багато, і ми робимо все можливе, щоб їх усі задовольнити. Цього разу передали станції Starlink та дрони Mavic захисницям і захисникам зі 119-ї окремої бригади територіальної оборони та 43-ї окремої артилерійської бригади імені гетьмана Тараса Трясила. Звернув увагу на девіз бійців бригади імені Тараса Трясила, написаний на їхньому прапорі: "Битися, а не журитися". Дуже символічно, бо зараз Донеччина б'ється, б'ється вся Україна! І обов'язково переможе!" – наголосив Валерій Дубіль.

Фото: obozrevatel.com

Також медичний вантаж, зібраний за підтримки фонду Дениса Парамонова, Revival Foundation і компанії "Дойч-Фарм", команда БФ молодіжної ініціативи "Надія" передала в лікарні Дніпропетровської області.

Фото: obozrevatel.com