Переселенці із Селидового в Кам'янському отримують продовольчі набори від Фонду Ріната Ахметова

Допомогу надають у межах програми "Рінат Ахметов – Порятунок життів"
Фото: akhmetovfoundation.org

Фонд Ріната Ахметова передав 1 тис. продовольчих наборів для переселенців, які через наближення лінії фронту евакуювалися із Селидівської громади в Кам'янське Дніпропетровської області. Видавання допомоги організували в гуманітарному хабі "Селидове.ua", який нещодавно розпочав роботу в місті. Про це повідомили 11 вересня у пресслужбі Фонду.

"Допомога необхідна як тим, хто залишився на прифронтових територіях, так і тим, хто виїхав. Люди опиняються в новому місці, і підтримка для них дуже важлива", – зазначила працівниця "Селидове.ua" Наталя Анохіна.

"Ця допомога дуже цінна. Дякуємо Фонду й усім, хто бере участь в її організації. Ми всі прагнемо повернутися додому й сподіваємося на це", – сказала переселенка із Селидового Валентина.

До складу кожного продовольчого набору входять макарони, цукор, сіль, борошно, крупи, соняшникова олія, консервована квасоля, тушковане м'ясо, паштет і печиво.

Із 2014 року Фонд передав для жителів України 13 млн продуктових наборів. Допомогу надають у межах програми "Рінат Ахметов – Порятунок життів". По консультацію щодо умов отримання допомоги можна звернутися на безплатну гарячу лінію Фонду 0 (800) 509 001 або написати в месенджер Фонду.