"По суті своїй – це біосміття". Мозгова дала визначення російській опозиції та розповіла, де всі адекватні росіяни

Мозгова про російську опозицію: Агресивне, із невмираючим імперським запашком, іноді доволі освічене й навіть інтелектуальне, але по суті своїй  це сміття!
Фото: Олена Мозгова / Facebook
Український продюсерка Олена Мозгова 19 квітня у Facebook заявила, що в середовищі російської опозиції не залишилося адекватних людей та "хороших рускіх".

"Усі адекватні виїхали вже давно і ще у 2014 році засудили анексію Криму й окупацію Донбасу. Можливо, пару сотень залишилися в самій рашці. Але це ну просто навіть не один відсоток! Усе решта: опозиція, лібєрали і прочєє... Це біосміття! Агресивне, із невмираючим імперським запашком, іноді доволі освічене й навіть інтелектуальне, але по суті своїй – це сміття! Тому не шукайте там хороших рускіх! Їх там немає!" – заявила Мозгова.

Вона додала до допису скріншот поста в Twitter російської журналістки Юлії Латиніної про наступ РФ на Донбасі, у якому вона розмірковувала про стратегію російської армії, а не засуджувала війну.

"Замість того, щоб зосередити потужне угруповання і кинути на прорив, вони просто згодовують солдатів українській арті та ВОП маленькими порціями. Яка головна турбота російського генерала? Відзвітувати перед [президентом РФ Володимиром] Путіним, що все триває", – ідеться в пості.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)