"Прибирати УЗ нелегко, правильно?" Данець помив шваброю брудне вікно вагона потяга "Укрзалізниці"

Андерсен зізнався, що швабра погано відмила вікно
Фото: Johannes Wamberg Andersen / Facebook

Данець Йоганнес Вамберг Андерсен, який їхав у потягу "Укрзалізниці" за маршрутом "Київ – Ізмаїл", висловив обурення чистотою свого вагона. На одній із зупинок він вийшов і помив шваброю своє вікно. Фотографію та коментарі процесу він опублікував у себе у Facebook 4 квітня.

"Воскресіння – зі святом Світлого Великодня! Прибирати УЗ нелегко, але це треба робити, правильно?" – підписав своє фото Андерсен.

У профілі данця написано, що він працював журналістом у газеті Kyiv Post, а також фрілансером у Dagbladet Information і Danmarks Radio. Андерсен – співзасновник служби доставляння їжі Farо, яка спеціалізується на стравах данської кухні.

У коментарях під постом він уточнив, що спочатку спробував відмити вікно серветками, але бруд в'ївся настільки сильно, що ці спроби були безуспішними. Тоді він вирішив узяти в руки швабру й мийний засіб.

Далі в нього запитали, де він узяв швабру. Данець відповів, що купив у господарському магазині напередодні поїздки. Однак, за його словами, щоб очистити вікно потяга, потрібно брати щось "жорсткіше". Швабра погано відмила вікно, підсумував він.