Співробітники ДСНС переходять на посилений режим служби у період різдвяних свят

У ДСНС заявили, що рятувальники готові реагувати на будь-які надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру
Фото: dsns.gov.ua

У період із 23-го до 26 грудня цілодобово чергуватиме приблизно 7000 рятувальників, повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій України.

На період святкування різдвяних та новорічних свят підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій України переходять на посилений режим несення служби, повідомляє прес-центр ДСНС.

Як заявив глава ДСНС Микола Чечоткін під час селекторної наради 22 грудня, рятувальники готові реагувати на будь-які надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру.

"Із 23-го по 26 грудня організовано взаємодію з місцевими органами влади, територіальними органами Національної поліції України, регіональними службами цивільного захисту з питань забезпечення техногенної і пожежної безпеки на об'єктах, задіяних до проведення заходів із відзначення різдвяних та новорічних свят... Також буде здійснюватися посилений моніторинг пожежної обстановки на об'єктах із масовим перебуванням людей", – ідеться в повідомленні.

До 8.00 26 грудня на цілодобовому чергуванні перебуватиме приблизно сім тис. рятувальників та понад 2000 одиниць техніки ДСНС.

"У готовності до застосування для забезпечення реагування на надзвичайні ситуації та надзвичайні події перебуває авіація ДСНС, а саме літак Ан-26", – додали в рятувальному відомстві.