"Терпець урвався". Керівник Roshen заявив, що не відступить, поки активістка Femen не поверне грошей за знищений трамвайчик

Об'єкти Roshen неодноразово ставали ціллю акцій Femen
Фото: ЕРА

Активістці Femen, причетній до знищення декоративного трамвая Roshen у Вінниці, можуть допомогти відшкодувати збитки "всілякі товариші", на яких нібито працює дівчина, зазначив президент кондитерської корпорації В'ячеслав Москалевський.

Президент кондитерської корпорації Roshen В'ячеслав Москалевський в інтерв'ю "ЛІГАБізнесІнформ" пообіцяв фінансово покарати активістку Femen, яка знищила восени декоративний трамвай у Вінниці.

"Ми подали в суд на даму, яка спалила наш стріт-арт. Я на повному серйозі кажу: поки вона не поверне грошей за те, що вона наробила, я не відступлю... Сума невелика, там згоріли два ведмеді і трамвайчик. Але я вважаю, що її потрібно покарати фінансово. Терпець урвався. Коли вони вперше спалили цих ведмедів – гаразд. Але трамвай став останньою краплею. Це ж вандалізм", – заявив він.

На думку Москалевського, матеріально активістці можуть допомогти "всілякі товариші", на яких нібито працює дівчина.

14 листопада 2017 року в поліції Вінниці заявили, що затримали 25-річну активістку Femen, яка підпалила декоративний трамвайний вагон біля магазину Roshen у Вінниці.

Об'єктом акцій Femen корпорація Roshen ставала кілька разів. Зокрема, 24 листопада активістка Femen Анжеліна Діаш влаштувала погром у магазині Roshen на Хрещатику в Києві.