У лісах Івано-Франківської області знайшли двох мертвих грибників

Рятувальники закликали грибників не йти до лісу за поганого самопочуття, а також у разі незнання місцевості й погіршення погоди
Фото: Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області / Facebook

У лісах Калуського та Коломийського районів Івано-Франківської області рятувальники разом із місцевими жителями вранці 12 жовтня знайшли тіла двох чоловіків-грибників. Про це повідомляє у Facebook Головне управління ДСНС України в регіоні.

Зазначено, що житель Коломийського району 11 жовтня вранці вирушив до лісу збирати гриби, а коли чоловік не повернувся додому, родичі звернулися по допомогу до рятувальників.

"Пошукові роботи тривали всю ніч, але, на жаль, уранці тіло чоловіка було знайдено рятувальниками і місцевими жителями. Загиблого рятувальники транспортували до населеного пункту", – ідеться в повідомленні.

Іще один трагічний випадок стався в Калуському районі.

"11 жовтня до рятувальників звернулися з проханням допомогти в пошуках місцевого жителя 1963 року народження, який пішов у ліс збирати гриби поблизу села Завій Новицької громади. Уранці тіло чоловіка виявили місцеві жителі", – ідеться в повідомленні.

Обставини обох трагедій з'ясовують правоохоронці, додали в ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області.

Рятувальники закликали грибників не йти до лісу за поганого самопочуття, а також у разі незнання місцевості й погіршення погоди.