У травні енергетики повернули світло 243 тис. сімей, які залишилися без електрики через обстріли – ДТЕК

Протягом перших чотирьох місяців 2024 року енергетики ДТЕК Ріната Ахметова відновили електропостачання для 2,2 млн сімей
Фото: dtek.com

Упродовж травня енергетики ДТЕК повернули електропостачання до осель понад 243 тис. сімей, постраждалих від обстрілів у Дніпропетровській, Одеській, Донецькій і Київській областях. Про це повідомляє компанія на своєму сайті.

Минулого місяця обстріли енергетичної інфраструктури тривали. Особливо це стосується Донецької області, де точаться активні бойові дії й де енергетикам вдалося за травень відновити світло в оселях 166,7 тис. сімей. Також пошкоджень зазнали мережі у Дніпропетровській області, де за місяць вдалося повернути електропостачання 73,5 тис. сімей.

Окрім того, у травні енергетики ДТЕК відновили світло для 2,2 тис. сімей Одеської області, домівки яких було знеструмлено внаслідок чергових ворожих атак. Не припиняються й атаки на Київську область, де за останній місяць енергетикам довелося відновлювати електропостачання для понад 1 тис. сімей, додали у ДТЕК.

"Енергетики всієї країни спільними зусиллями продовжують забезпечувати українців електроенергією. Наша задача – максимально, наскільки можливо в умовах регулярних обстрілів, забезпечити людей та критичну інфраструктуру світлом. За майже два роки повномасштабної війни ми повернули світло вже для 12,4 млн родин на Київщині, Одещині, Дніпропетровщині, Донеччині та в столиці", – зазначив генеральний директор "ДТЕК Мережі" Олександр Фоменко.

Упродовж перших чотирьох місяців 2024 року енергетики ДТЕК Ріната Ахметова відновили електропостачання для 2,2 млн сімей що залишилися без електроенергії через ворожі обстріли.