Українська митниця попередила про ймовірні затримки під час перетину кордону

Технічні роботи триватимуть приблизно шість годин
Фото: depositphotos.com

У ніч із 30-го на 31 липня Державна митна служба України оновлюватиме програмне забезпечення системи, яке може призвести до затримок під час перетину кордону. Про це пресслужба відомства попередила 30 липня в Telegram.

"Починаючи з 23.00 30 липня 2024 року Держмитслужбою заплановано проведення технічних робіт з оновлення серверного програмного забезпечення Єдиної автоматизованої інформаційної системи митних органів. Орієнтовно технічні роботи триватимуть близько шести годин", – ідеться в повідомленні.

У митниці припустили, що під час проведення робіт можуть виникнути перебої у функціонуванні програмного забезпечення, яке використовують посадовці в пунктах пропуску, із загальним збереженням його працездатності.

"Тобто можливим буде здійснення пропуску через державний кордон осіб, товарів і транспортних засобів з імовірними затримками", – поінформували митники.

Також зазначено, що під час проведення технічних робіт пункт пропуску "Ужгород-автомобільний" Закарпатської митниці не пропускатиме транспортних засобів.