"Укрзалізниця" доправить залишених пасажирів потяга "Івано-Франківськ – Київ" у столицю, буде перевірка

Потяг №750 поїхав до Києва, залишивши частину пасажирів на вокзалі у Львові
Фото: depositphotos.com
"Укрзалізниця" проведе службову перевірку ситуації з пасажирами потяга №750 "Івано-Франківськ – Київ", який вирушив у столицю, залишивши частину людей без речей на вокзалі у Львові. Про це 25 червня повідомив пресцентр УЗ.

"Компанія вживає всіх заходів, щоб пасажири, які залишилися у Львові, були доправлені до місць призначення з найменшою затримкою. "Укрзалізниця" просить пасажирів, які відстали від рейсу (в цьому чи в інших випадках), звертатися завжди до чергового по вокзалу – і буде знайдене найшвидше рішення. Усіх пасажирів буде пересаджено до інших поїздів", – ідеться в повідомленні.

В "Укрзалізниці" зазначили, що четверо пасажирів уже прямують до Києва іншими рейсами, ще трьох пересадять на найближчий рейс №716 "Львів – Київ".

"Речі пасажирів буде доправлено до Києва та збережено на вокзалі, допоки їх не заберуть господарі", – підкреслили в компанії.

Як розповіли в УЗ, потяг №750 затримався у Львові, чекаючи на рейс із Відня, який відставав від графіка на території Австрії.

"На вокзалі пасажирам було оголошено орієнтовний час затримки поїзда. У таких випадках пасажири мають знаходитися поблизу поїзда, адже час затримки може змінитися. Інформація, поширена в соціальних мережах та ЗМІ щодо дій провідника, який повідомив пасажирам, що вони можуть годину "гуляти по місту", буде перевірена", – заявили в "Укрзалізниці".