В Іспанії екстрено посадили літак через те, що українець не хотів надівати захисну маску

Інцидент стався ввечері 6 серпня

Фото: ЕРА
Пасажир літака авіакомпанії Air Europa, громадянин України наполегливо відмовлявся виконувати вказівки екіпажу, який кілька разів просив його надіти маску. Через це командир повітряного судна зробив запит на екстрену посадку в аеропорту Малаги.

Літак авіакомпанії Air Europa, що виконував рейс між островом Гран-Канарія і Мадридом, екстрено приземлився увечері 6 серпня в аеропорту Малаги "Коста-дель-Соль" через те, що громадянин України відмовлявся надівати захисну маску. Про це повідомляє іспанська газета El Periodico.

Як розповіли в авіакомпанії, причиною такого маневру було те, що пасажир відмовлявся виконувати вказівки екіпажу, який неодноразово просив його надіти захисну маску.

Асоціація диспетчерів Іспанії Controladores Aéreos увечері 6 серпня повідомила у Twitter про конфліктного пасажира на борту літака, через якого командир повітряного судна запросив посадку в аеропорту Малаги.

Після врегулювання інциденту літак продовжив політ у Мадрид.

За даними університету Джонса Гопкінса, який відстежує поширення коронавірусу в усьому світі, в Іспанії станом на 7 серпня коронавірусом заразилося 309 855, а померло 28 500 осіб.