Власницею Bentley, який розігрували серед учасників збору на дрони від "Української команди", стала мати двох захисників

Переможницею через рандомний вибір стала Світлана із Хмельницького
Фото: Волонтерський штаб "Українська команда" / Facebook

Автомобіль Bentley, який розіграли серед учасників збору "Української команди" на дрони-літаки, виграла жителька Хмельницького, чиї сини служать у ЗСУ. Про це повідомляють на Facebook-сторінці "Української команди".

"Дійшов фіналу розіграш Bentley за донат на літаки-камікадзе в рамках збору "Української команди". Автомобіль, який надав військовослужбовець Роман у якості призу для учасників збору, перейшов до нового власника. Переможницею шляхом рандомного вибору стала пані Світлана із Хмельницького. Примітно, що двоє синів пані Світлани служать у ЗСУ. Причому один із них є командиром підрозділу безпілотних літальних апаратів", – повідомляють в "Українській команді".

Волонтери зазначають, що донати на дрони надіслало вже понад 4 тис. українців. Збір триває.

"Дякуємо кожному, хто донатив на дрони! Понад 4 тис. українців узяли участь у нашому зборі. Разом із вами ми зібрали понад 2,5 млн грн. Це велика зграя дронів-літаків, які невдовзі полетять на голови окупантам. Наш збір триває! Друзі, продовжуйте донатити й підтримувати наше військо! Наближаємо перемогу разом!" – закликали волонтери "Української команди". 

Долучитися:

"ПриватБанк"

Monobank

UAPay

Повні реквізити