За дві доби ДТЕК повернув світло понад 11 тис. сімей, які були без електроенергії через обстріли

У деяких населених пунктах, близьких до зони бойових дій, світло доводиться повертати вже десятки разів
Фото: dtek.com

22-го і 23 липня працівники ДТЕК змогли відновити електропостачання у 19 населених пунктах Донецької та Дніпропетровської областей. Про це повідомили у пресслужбі компанії.

У Донецькій області ситуація залишається важкою через постійні обстріли, проте енергетики й далі ремонтують пошкоджене обладнання, зазначили в ДТЕК. Протягом двох днів удалося повернути світло для 6,2 тис. сімей, які залишилися без електроенергії внаслідок російських атак.

Також у південній частині Дніпропетровської області не минає жодного дня без обстрілів, ворог атакує дронами й артилерією, але ремонтні бригади ДТЕК змогли відновити електропостачання для майже 5 тис. сімей.

У деяких населених пунктах, близьких до зони бойових дій, світло доводиться повертати вже десятки разів. Енергетики ДТЕК роблять усе можливе, щоб максимально швидко усувати пошкодження, починаючи роботи одразу після надання дозволу й доступу до місця пошкодження від ЗСУ і ДСНС, підкреслили в компанії.

Минулого тижня енергетики ДТЕК Ріната Ахметова відновили електропостачання для 75 тис. сімей, які залишилися без світла через обстріли.