За фактом розгерметизації магістрального газопроводу в Київській області відкрили кримінальне провадження

Інцидент стався в Києво-Святошинському районі
Фото: dsns.gov.ua

Після розгерметизації газопроводу біля Чабанів Києво-Святошинського району поліція відкрила кримінальне провадження за статтею про пошкодження трубопроводів.

Після розгерметизації поблизу селища Чабани Києво-Святошинського району магістрального газопроводу високого тиску поліція відкрила кримінальне провадження. Про це правоохоронці повідомили 15 вересня УНН.

"Відкрито кримінальне провадження за статтею №292 Кримінального кодексу України (пошкодження об'єктів магістральних або промислових нафто-, газо-, конденсатопроводів та нафтопродуктопроводів). Зараз буде призначено низку експертиз для встановлення всіх причин розгерметизації газопроводу", – розповів співрозмовник агентства.

Очевидці розповідали, що в ніч на 15 вересня в районі, де розташований газопровід, стався потужний вибух, після чого з-під землі лунав сильний гул, чутний за багато кілометрів.

Уранці Державна служба України з надзвичайних ситуацій повідомила про розгерметизацію магістрального газопроводу високого тиску діаметром 1020 мм.