За тиждень ДТЕК повернув світло для 38 тис. сімей, які були без електроенергії через обстріли

У деяких населених пунктах, наближених до зони бойових дій, повертали світло вже десятки разів
Фото: grids.dtek.com

Із 15-го до 21 січня енергетики ДТЕК повернули світло 37,8 тис. сімей, які залишилися без електропостачання через постійні обстріли в Донецькій і Дніпропетровській областях. Про це повідомляють у компанії ДТЕК. 

Минулого тижня в Донецькій області енергетики ДТЕК відновили електропостачання 24,5 тис. сімей у 34 населених пунктах, знеструмлених через постійні обстріли регіону. У Дніпропетровській області обстріли також регулярно спричиняють пошкодження мереж на півдні області. Тут за тиждень енергетики оперативно повернули світло для 13,3 тис. сімей у 10 населених пунктах.

"Енергетики "ДТЕК Мережі", попри складну ситуацію з обстрілами, продовжують відновлювати електромережі за дозволом Збройних сил України і ДСНС. У деяких населених пунктах, наближених до зони бойових дій, ми повертали світло вже десятки разів і продовжимо це робити знову й знову", – зазначив генеральний директор "ДТЕК Мережі" Олександр Фоменко.

За перший тиждень 2024 року енергетики ДТЕК повернули світло майже 90 тис. сімей, які були без електропостачання через обстріли в Києві, Донецькій і Дніпропетровській областях.