За тиждень ДТЕК повернув світло понад 311 тис. сімей після обстрілів

У серпні енергетики ДТЕК Ріната Ахметова повернули світло в домівки 714 тис. сімей
Фото: grids.dtek.com

Минулого тижня енергетики ДТЕК повернули світло понад 311 тис. сімей у 104 населених пунктах, які залишилися без електропостачання через обстріли у Дніпропетровській, Донецькій, Одеській областях. Про це йдеться в повідомленні ДТЕК.

Найбільше пошкоджень – у Дніпропетровській області, яка дедалі частіше зазнає ворожих обстрілів, зазначили в ДТЕК. Там минулого тижня енергетикам вдалося повернути світло для 213,2 тис. сімей.

У Донецькій області, де тривають важкі бої, із 2-го до 8 вересня з дозволу військових вдалося повернути електрику в оселі 95,8 тис. сімей. Минулого тижня поранення там дістало двоє енергетиків. Попри постійну небезпеку, енергетики розпочинають ремонти одразу, щойно це стає можливим, підкреслили в компанії.

Також ворог і далі атакував Одеську область. Минулого тижня енергетики ДТЕК змогли відновити електропостачання 2,4 тис. сімей, знеструмлених через ворожі обстріли.

У серпні енергетики ДТЕК Ріната Ахметова повернули світло в домівки 714 тис. сімей, які були без електрики через обстріли.