Заступник глави Офісу президента Трофімов одружився. Вінчання проводив глава УПЦ МП Онуфрій. Фото

Трофімов одружився 18 жовтня
Фото: Ростислав Гордон / Gordonua.com

За словами першого заступника глави Офісу президента України Сергія Трофімова, він обвінчався зі своєю обраницею Анастасією у Свято-Пантелеймонівському монастирі в Києві – обряд вінчання проводив предстоятель Української православної церкви Московського патріархату Онуфрій. Після вінчання молоді відсвяткували створення сім'ї "у тісному колі".

Перший заступник глави Офісу президента України (ОПУ) 37-річний Сергій Трофімов 19 жовтня у своєму Telegram-каналі оприлюднив знімки, на яких він зображений під час церемонії вінчання зі своєю обраницею Анастасією.

На оприлюднених знімках Трофімов і його дружина зображені зі спини. Обряд вінчання проводив предстоятель Української православної церкви Московського патріархату Онуфрій.

"Учора був довгий, але щасливий день. Ми з Настею стали чоловіком і дружиною – перед людьми та перед Богом. Цього дня у Свято-Пантелеймонівському монастирі ми дали одне одному обітницю "завжди бути разом – у радості й горі", – підписав він публікацію.

За словами Трофімова, після вінчання вони з дружиною відсвяткували створення сім'ї "в тісному колі".

Трофімов підкреслив, що має намір влаштувати весілля в колі друзів і знайомих після завершення карантину.

Трофімов раніше працював виконавчим продюсером ТОВ "Студія "Квартал 95". У травні 2019 року після обрання Володимира Зеленського главою держави його призначили першим заступником глави Адміністрації Президента (пізніше відомство перейменували в Офіс президента). Він обіймав цю посаду за першого глави офісу Зеленського Андрія Богдана і залишився на ній після того, як Богдана змінив Андрій Єрмак (його призначили керівником Офісу президента в лютому 2020 року).

У квітні 2020 року в інтерв'ю виданню "Главком" Трофімов заявив, що його обраниця – "звичайна дівчина", яка займається авторськими правами. 

У травні в ефірі авторської програми засновника видання "ГОРДОН" Дмитра Гордона Трофімов зізнався, що мріє поїхати у весільну подорож на море.