Бій Усика і Беллью навряд чи відбудеться цього року – промоутер

Промоутер вважає, що бій Усика і Беллью цього року не вдасться провести
Фото: ЕРА

Перешкодити проведенню бою між українцем Олександром Усиком і британцем Тоні Беллью може Всесвітня боксерська організація, яка зобов'язала Усика вийти на ринг проти росіянина Дениса Лебедєва, вважає промоутер британського боксера Едді Гірн.

Бій між українським абсолютним чемпіоном у важкій вазі Олександром Усиком і британцем Тоні Беллью "навряд чи відбудеться" у 2018 році. Про це в коментарі телеканалу Sky News 5 вересня заявив промоутер Беллью Гірн.

У такий спосіб Гірн відреагував на новину, що Всесвітня боксерська асоціація зобов'язала Усика провести поєдинок проти росіянина Дениса Лебедєва.

Промоутер підкреслив, що бій між його підопічним та українцем відбудеться тільки у випадку, якщо на кону стоятимуть усі чемпіонські титули.

У ніч із 21-го на 22 липня в московському спорткомплексі "Олімпійський" у межах фіналу Всесвітньої боксерської суперсерії Усик переміг 24-річного росіянина Мурата Гассієва. Українець став абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі і здобув кубок Мохаммеда Алі.

Після бою 31-річний українець кинув виклик 35-річному британцеві Беллью.

Гірн заявляв, що бій може відбутися навесні 2019 року, а Усик припускав, що він пройде в грудні. Менеджер українця Егіс Клімас говорив, що бій Усика з Беллью мають провести цього року.