"Динамо" планує продати п'ятьох легіонерів – журналіст

Кендзьора (ліворуч) виступає за "Динамо" з літа 2017 року
Фото: EPA

Ведучий програми "Профутбол" Ігор Циганик вважає, що п'ятеро легіонерів, які виступають за київське "Динамо", уже нічого не дадуть команді.

Ведучий програми "Профутбол" Ігор Циганик в авторській програмі "Циганик Live" у YouTube розповів, що "Динамо" за час зимового трансферного вікна спробує знайти клуб для п'ятьох іноземних гравців.

За інформацією журналіста, клуб намагатиметься знайти нові команди для угорського захисника Тамаша Кадара, польського захисника Томаша Кендьозри, ганського півзахисника Мохаммеда Кадірі, іспанського нападника Франа Соля і форварда Жерсона Родрігеса з Люксембургу.

Циганик вважає, що перераховані футболісти "вже нічого "Динамо" не дадуть".

Кадар перейшов у київський клуб у лютому 2017 року, за цей час захисник зіграв 104 матчі, забив гол і віддав п'ять результативних передач.

Кендзьора виступає за "Динамо" з літа 2017-го, правий захисник зіграв 102 матчі, забив п'ять голів і зробив дев'ять асистів.

Соль перейшов у київську команду в січні цього року, на рахунку нападника 16 ігор, два голи і дві результативні передачі.

Родрігес і Кадірі перейшли в "Динамо" влітку 2019-го, люксембуржець узяв участь у 12 іграх, де забив два м'ячі, Кадірі виходив на поле чотири рази, результативними діями не вирізнявся.